Som kunde av OBF har dere i styret anledning til å benytte dere av ulike tilbud og samarbeidsavtaler, på vegne av boligselskapet dere representerer. Når du benytter deg av tilbudene presentert nedenfor må du oppgi at du er kunde av OBF. 


Det skal lønne seg å være en del av OBF.


Psst! Denne siden oppdateres jevnlig med nye gunstige medlemstilbud. Husk å sjekke OBFgunstig.no når dere skal planlegge neste prosjekt. 


Elbillading

Vurderer deres boligselskap å installere elbilladere? Movel bistår også med support og fakturering av felles anlegg for borettslag og sameier. Drift av ladeanlegget bidrar dermed til å redusere styrearbeidet.

Les mer om tilbudet her

Rørfornying, tømming og spyletjenester

TT-Teknikk fornyer rørene på en mer bærekraftig måte. Uten å grave eller rive, gir TT-Teknikk med rørfornyelse tilsvarende levetid som nye rør på 50 år. Kostnaden for rørfornying er i snitt 1/3 av kostnaden ved å legge nye rør. Det og flere tjenester får OBFs kunder til rabatterte priser. 

Les mer om tilbudet her

Container og innsamling av avfall

Tomwil samler og transporterer avfall i Oslo og omegn. Deres totalløsninger for innsamling av avfall, får OBFs kunder til rabatterte priser. Dersom dere planlegger dugnad eller annet større vedlikehold som krever slike tjenester, kan det lønne seg å ta en titt på vår rabatterte prisliste.

Les mer om tilbudet her

Rengjøringstjenester

Conluo tilbyr en rekke rengjøringstjenester. Det være regelmessig renhold, flyttevask, temporære tjenester, vaktmestertjenester og matter. Som kunde av OBF, får dere 15% på deres produkter og tjenester. 

Les mer om tilbudet her

Liftutleie

Lavpris Liftutleie tilbyr utleie av et mangfold typer lift, samt minigraver, hjullastere, selvlastere og mer - til et av markedets laveste priser. Som kunde av OBF, får dere i tillegg opptil 70 % rabatt.

Les mer om tilbudet her

Radonmåling

Radon er en usynlig og luktfri edelgass, som dannes i berggrunnen. Radon kan frigjøres fra grunnen og komme inn i hus og bygninger gjennom sprekker og utettheter. Som kunde hos OBF får ditt boligselskap får dere tjenester som sporfilmmåling, veiledning og radonreduserende tiltak til reduserte priser. 

Les mer om tilbudet her